Over ons

bengelmedia-stappenplan

Bengelmedia is zes jaar geleden gestart als klein marketingbureau in Amsterdam. Het doel van Bengelmedia is van begin af aan geweest om klanten te ondersteunen met commerciële full service marketing. Dit is tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven. Het behalen van de doelstellingen is een belangrijk uitgangspunt. Er wordt altijd gestart met een inventarisatie van de doelgroep, doelstellingen en de markt waarin de klant zich begeeft. Vanuit deze basis worden de marketingplannen, media inkoop, strategieën en uitingen verder ontwikkeld.

Bengelmedia heeft een aantal unieke eigenschappen die weinig marketingbureaus bezitten. Alle marketingplannen en concepten worden bedacht, ontwikkeld en vervolgens uitgerold door ons eigen team. Bengelmedia selecteert alleen de media die het best passen bij de doelstellingen. De combinatie van marketingkennis en een eigen studio zorgt ervoor dat alle disciplines onder één dak zijn gehuisvest en dat Bengelmedia een écht full service marketingbureau is!

Werkwijze

Bengelmedia is het marketingbureau waar alle creatieve disciplines die tot het succes van een campagne leiden bij elkaar komen. Wij bedenken de gehele campagne en voeren deze ook uit. Bij de totstandkoming van de campagne worden een aantal stappen doorlopen. Onderstaand worden deze stappen beschreven.

Het resultaat dat een bedrijf wil bereiken staat bij ons voorop, dit legt dus gelijk de basis voor het succes van de marketingcampagne. Voor de start van een goede campagne starten wij altijd met een brainstormsessie. De basis voor deze brainstorm zijn de doelstellingen die het bedrijf wil bereiken en de doelgroep die zij willen aanspreken met deze campagne. Op basis van deze brainstormsessie wordt een uniek communicatieconcept opgesteld dat geheel aansluit op de doelstellingen en doelgroep. Dit communicatieconcept is de basis voor alle uitingen van de campagne. Daarna wordt er een jaarplanning en mediaplanning opgesteld. Zodra deze planning definitief is gaat het project over in de uitvoering, deze wordt verzorgd in de creatieve studio van Bengelmedia. Na de uitvoering gaat de campagne uiteraard live, ook nemen wij op dat moment de evaluatie uit handen, wij houden onze klanten met alle plezier op de hoogte van de vorderingen. Het traject kan natuurlijk per klant verschillen.

De gehele marketingcampagne kan aan de specialisten van marketingbureau Bengelmedia overgelaten worden. Wij zorgen voor een succesvolle marketingcampagne!

slide00 slide11 slide22 slide33 slide44 slide55 slide66 slide77
Stel een vraag
Als je hieronder je gegevens achterlaat, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug
1000 tekens over